Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

"Εσύ πόσο Έλληνας είσαι;;"


Κοιτάς αυτή την εικόνα και φυσιολογικά νιώθεις λίγο περίεργα..δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο να βλέπεις ένα μαύρο παιδάκι("έγχρωμο" είναι λάθος καθώς και το άσπρο και το κόκκινο είναι χρώμα)να είναι ντυμένο τσολιαδάκι και να παρελάσει και αυτή η αίσθηση σε κάνει να νιώθει ένοχος,να νιώθεις ρατσιστής!Αμέσως πετάγεται η"ανθρωπιστική"πλευρά του εαυτού σου και σου λέει
-δεν πρέπει να νιώθεις περίεργα!!!!Μην είσαι ρατσιστής!!!!Και αυτό το παιδάκι ΈΛΛΗΝΑΣ είναι!!!!
Και κάπου εδώ η θολοκουλτούρα παίρνει θέση και τα πράγματα καταλήγουν σε μία κωμικοτραγική συζήτηση...
-δεν υπάρχει περισσότερο και λιγότερο Έλληνας,όλοι είμαστε το ίδιο Έλληνες!
-δηλαδή ο Λεωνίδας και ο Εφιάλτης ήταν το ίδιο Έλληνες;;
-δεν είσαι εσύ αυτός που θα κρίνει το ποιος είναι και ποιος όχι!Μπορεί το παιδάκι να αγαπάει περισσότερο την Ελλάδα από πολλούς "αυθεντικούς"Έλληνες!!
-δηλαδή και ο λόρδος Βύρωνας,ο οποίος πράγματι αγαπούσε την Ελλάδα περισσότερο από πολλούς Έλληνες,ήταν Έλληνας;
-άντε ρε ρατσιστή!!.....

Και όλα αυτά γιατί η θολοκουλτούρα καταστρέφει την κοινωνία μας(βλ.http://pyrra.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html)θεωρώντας ότι έχει μαγικές ικανότητες και ιδιότητες!ότι είναι ο Θεός!με αποτέλεσμα στην προκειμένη περίπτωση να μετράει το ύψος ενός ανθρώπου χρησιμοποιώντας αντί για εκατοστά,γραμμάρια.
Το αν είναι κάποιος Έλληνας,Ινδός,Αφρικανός ή όχι δεν το εξετάζει η πολιτική,αλλά ο Θεός ή για όσους δεν πιστεύουν η φύση και από τις επιστήμες αυτή της βιολογικής ανθρωπολογίας.Κάθε φυλή έχει τα δικά της εκ φύσεως χαρακτηριστικά τα οποία ακριβώς επειδή είναι εκ φύσεως δεν μπορούν να αποκτηθούν μετά την γέννηση.Επομένως ένας ξανθός Σουηδός ο οποίος πηγαίνει στην Κένυα και ζει εκεί 40 χρόνια δεν αποκτά την ιδιότητα του Κενυάτης,δεν γίνεται Αφρικανός,γιατί πολύ απλά οι Κενυάτες είναι μέλη μίας διαφορετικής φυλής από αυτή των Σουηδών με κυριότερο χαρακτηριστικό της το μαύρο χρώμα.Ακόμα και αν αγωνιζόταν για την Κένυα και έδινε την ζωή του για αυτή δεν θα άλλαζε η φυλετική του ταυτότητα.Είναι σα να λέμε ότι ένα λιοντάρι μετά από πολλά χρόνια συμβίωσης με τίγρεις γίνεται και αυτό τίγρης!!Έτσι λοιπόν και ο Άγγλος που έρχεται και ζει στην Ελλάδα δεν είναι δυνατό να γίνει Έλληνας,το ίδιο και ο Ινδός,ο Αφρικανός κλπ.
Η παραπάνω αλήθεια όμως δεν αποτελεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός,κάποιο μειονέκτημα.Το ότι ο Άγγλος,Κενιάτης κλπ δεν μπορεί να γίνει Έλληνας,επαναλαμβάνω εκ των πραγμάτων,δεν δημιουργεί το συμπέρασμα ότι ο Άγγλος ή ο Κενιάτης είναι κατώτερος από τον Έλληνα!Είμαστε ίσοι αλλά διαφορετικοί.Μάλιστα θα έλεγα ότι οι αλλόφυλοι,που έρχονται στην Ελλάδα και την αγαπούν σαν χώρα τους και αγωνίζονται για αυτήν ανιδιοτελώς,πολλές φορές και με κίνδυνο της ζωής τους,είναι ανώτεροι και από πολλούς Έλληνες που πράττουν ακριβώς τα αντίθετα!Και σε αυτή την περίπτωση όμως ο αλλόφυλος δεν γίνεται Έλληνας,αλλά ένας άξιος τεραστίων επαίνων φιλέλληνας.


Την πρόταση μου για την θέση αυτών των αλλόφυλων στην ελληνική κοινωνία ευελπιστώ να σας την παρουσιάσω ενταγμένη σε μία αναλυτικότερη έκδοση της Δημοκρατικής Αριστοκρατίας(http://pyrra.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6465.html).


1 σχόλιο:

  1. Στην κατάσταση που βάλθηκε η Ελλάς δεν σηκώνει να έχει ξένους, όσο κι αν λένε πως την αγαπούν. Γιαυτό όλοι τους: άσπροι, μάυροι, κίτρινοι, πράσινοι, ρόζ και όποιοι άλλοι είναι αυτοί, αν πράγματι αγαπάνε την Ελλάδα, ας αφιππεύσουν από το σβέρκο της πριν καταρρεύσει και ψοφίσει σαν εξαντλημένω γαϊδουράκι.
    Επείγει να πάνε πίσω στις χώρες τους με το καλό. Μόνον έτσι θα ανακάμψει η Ελλάς και τότε ας ξανάλθουν σαν περιηγητές να την χαρούν χωρίς έγνοιες. Ενώ τώρα είναι μίζεροι αυτοί, μίζερη και η Ελλάς. Κι αυτό είναι κακός οιωνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή